За партньори

За книгоразпространители и търговци на книги

Уважаеми партньори,  можете да намерите нашите книги на Борса „Болид“ в София, бул. „Искърско шосе“ 19, офис 6, сутерен.

За повече информация позвънете на 0895 772508 или ни пишете на: kx@kx-publishing.org.

За преподаватели в учебни заведения

Уважаеми преподаватели, вие имате право на 20% отстъпка от коричната цена на книгите ни, ако ги закупувате директно от нас и в поръчката си през този сайт посочите учебното заведение, в което преподавате.

Ако планирате интересуващата ви книга да бъде включена в задължителната литература по преподавана от вас дисциплина, ще я получите безплатно като комплимент от издателството.

За повече информация ни пишете на: kx@kx-publishing.org.

За библиотеки

Уважаеми колеги, вие имате право на специални отстъпки от цените на книгите ни при закупуването им за комплектуване на вашите библиотечни фондове.

Можете да ни пишете на електронната ни поща или да се свържете с нас на телефон 0895 772508.

За клиенти и партньори от чужбина

Уважаеми партньори и клиенти, ако желаете да закупите наша книга, която да бъде изпратена до адрес в чужбина, молим ви да се свържете с някоя от българските онлайн книжарници, които работят с поръчки от чужбина. Пишете ни, за да ви помогнем с информация за тях.

Ако имате други въпроси, свързани с книгите и издателството ни, пишете на: kx@kx-publishing.org.

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.