Политика на поверителност

на интернет страницата на Издателска къща КХ – Критика и Хуманизъм ООД

1. В съответствие със Закона за защита на личните данни, както и с цялото действащо законодателство на Република България като член на Европейския съюз, всеки потребител на тази страница има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел или които са станали достояне на Издателска къща Критика и Хуманизъм във връзка със:

(а) своя поръчка за доставка на книга/книги от виртуалната КХ Книжарница на тази интернет страница, или

(б) желанието си, изявено чрез изпращане на попълнен, наличен на тази интернет страница, формуляр, за получаване на посочен от него електронен адрес на Бюлетин КХ.

2. Потребителят има право на поправка на тези лични данни.

3. Потребителят има право да изиска заличаване на тези лични данни, включително от списъка за получаване на електронния Бюлетин КХ.

4. Правата по точка 1, 2, 3 се заявяват чрез пряк контакт със собственика на страницата Издателска къща Критика и Хуманизъм ООД на посочените по-долу пощенски, телефонни или електронни координати.

5. Потребителят, който е въвел своите данни, описани в Общите условия по-долу и по описаните пак там начини, се съгласява същите тези данни да бъдат обработвани от Издателска къща Критика и Хуманизъм ООД по начина, описан в Общите условия по-долу, но най-общо:

(а) за целите на доставка на поръчаните от Потребителя книга/книги;

(б) за допълнителна информация и помощ относно поръчката и/или доставката й;

(в) за целите на получаване на Бюлетин КХ, за което потребителят изрично е изявил желание чрез попълване на формуляр на тази интернет страница.

6. Предоставените от който и да било потребител лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни цели, както е пояснено в Общите условия по-долу.

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.