КХ ГОВОРИ – епизод 4: Да (по)четем Фройд?

В 4-ти епизод водещият на подкаста ни, Николай Колев, разговаря с д-р Давид Иерохам, един от най-известните и реномирани български психотерапевти, преподаватели и обучители по психотерапия, психоанализа, психодрама, създател на едни от първите психотерапевтични организации в България (за повече – вижте Биографията на д-р Иерохам в книгата му).

Поводът е току-що излязлата книга на д-р Иерохам, озаглавена „Зигмунд Фройд: сценично и преживелищно“, повече за която можете да прочетете тук.

Разбира се, разговорът далеч надхвърля темите на книгата и може да служи блестящо като въведение в психоанализата за всекиго, съчетано с мъдростта на опитния терапевт.

Ако този разговор ви стане интересен, със сигурност ще ви заинтригува и видеозаписът на дискусията, с която книгата на д-р Иерохам бе за пръв път представена публично – вижте тук и тук, както и откъс от книгата в медиите (“Дневник”) – тук.

На няма нищо по-добро от това да видите и чуете разговора в този епизод

Можете да гледате видео версията му в youtube или да чуете аудио версията му в Spotify, Apple Podcasts или Google Podcasts.

* * *

Този епизод, както и цялата подкаст поредица през 2023 г. е реализирана с финансовата подкрепа на Националния фонд „Култура“ по програма „Едногодишен грант – 2022 г.“

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.