Желанието, или в търсене на по-автентични модуси на писане за книги и изкуства

Уважаеми читатели и бъдещи автори,

Представяме ви КХ-платформа: иновативен формат, който предлага свободно поле за бягство от скучното и невълнуващо писане за книги. Предлагаме го не просто на нашия собствен екип от пишещи хора, не просто на приятелите на издателството, а най-вече на вас, нашите читатели и читателите на книги изобщо, на онези от вас, които се вълнуват от съдържанието, но се и впечатляват от формата на книгите, както и от манталитетните нагласи, с които книгите се произвеждат, продават, купуват, рекламират, коментират… Предлагаме поле, на което да стъпите  и да вземете виртуално думата. Да я „вземете“ текстуално или визуално. Защото ние смятаме всичко за „език“ – в онзи широк смисъл, в който всяко отчленяване на неща-в-света, без което е невъзможно мисленето и чувстването, т.е. биването като човешко същество, е език.

Добре са дошли вашите авторски текстове и визуалности, както и коментарите ви към чужди текстове и визуалности. Хуманитаристика (вкл. критика в различни полета), есета, поезия, проза, снимки, рисунки, нови жанрове без налични етикети – ето ви място за тях.

Ако желаете да обявите свое събитие, свързано по някакъв начин с културата на книгата, също сте добре дошли.

Пишете ни на електронния адрес с идеи и предложения. Ние ще ви отговорим с необходимите уточнения.

Очакваме ви, с убеждението, че най-доброто предстои!

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.