Нашият подкаст-екип

С удоволствие ви представяме нашия домакин, водещия на подкаст поредицата ни – Николай Колев.

Той е добре познат на културните среди като телевизионен водещ и продуцент (БНТ – “Библиотеката”, Култура.БГ), но и на студентите от Нов български университет като техен преподавател, както и на колегите и приятелите си, завършили философия и културология като него. Автор е на рецензии и други наблюдателски текстове над културни събития и процеси. През последните месеци ни показа още едно от своите неочаквани творчески лица: спектакъла “Списъци”, по негова идея и с него самия в главна роля. Подкастът “КХ ГОВОРИ” разкрива показва Николай Колев като умен, ерудиран събеседник, който умее да предизвиква събеседника под привидно приютяващото спокойствие на въпросите си.

Видеопродукцията на подкаста е работа на младия, но вече достатъчно опитен оператор и режисьор Никола Гюлмезов, завършил специалността “Кино и телевизия” в НБУ. Елегантност и точност, деликатност и внимание и към най-дребния детайл са сред чудесните качества на Никола, които превръщат работата с него в удоволствие.

Паула Ангелова, нашият доктор по философия с многостранни познания в множество други области, се грижи с помощта на нашия експерт проекти и PR Ася Захариева за популяризирането на подкаста ни на различни платформи за видео и аудио продукти.

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.