Представяме на български език образцовото съчетание на психоанализа и психодрама – Пол Холмс

На 8 юни 2018 г. (петък), от 19:00 часа в Център за култура и дебат “Червената къща “Андрей Николов” (ул. “Любен Каравелов” 15, София) Издателска къща “КХ – Критика и Хуманизъм” и Българското общество по групова анализа и групови процеси (БОГАГП) представят „На сцената на теорията: Психодрама и психоанализа: Пол Холмс“, пърформанс-премиера на книгата на Пол Холмс Вътрешният свят и неговото представяне. Теория на обектните отношения и психодрамата – труда на един жив класик и ненадминат експерт в изследването на полето между психодрамата и психоанализата.
Нестандартното представяне има формата на пиеса с пролог, три действия и епилог. Драматургичният екип, представящ книгата, е режисиран от Цветелина Йосифова и включва както хора от екипа на издателството, така и психодраматисти от БОГАГП. Следва разговор с участието на д-р Давид Иерохам, автор на предговор към книгата, Ваня Недялкова, преводач, Антоанета Колева, директор на издателството, и Цветелина Йосифова, председател на  БОГАГП.
Събитието се провежда с домакинството на Института по психодрама към Червената къща.

Видеозапис на премиерата можете да изгледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=uBVgdDOGrRs&fbclid=IwAR04U36lpd7RmEgk_aJIeHw2vd8xwoh4XXrjnO2Z-Bd0rvM4a21qarcOyxI

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.