Сборник с четири основни текста на Зигмунд Фройд

През октомври 2018 г. излезе първата книга от новата поредица „Теоретични пространства“, съвместно дело на Издателска къща КХ – Критика и Хуманизъм и Българско общество по групова анализа и групови процеси: Зигмунд Фройд, 4 основни текста.

Четирите основни текста са „Преходността“, „Траур и меланхолия“, „Отричането“ и „Задръжка, симптом, страх“, придружени от послеслов на д-р Давид Иерохам.

Преводът е дело на Елица Цигорийна, а малкият текст “Отричането” е преведен от Светлана Събева.

Поредица ‘Теоретични пространства’ включва работи на Зигмунд Фройд, на разработваната след него психоаналитична традиция, а също на представители на други сродни традиции в психологията, психотерапията и психиатрията на 20 в. и до днес. Тя се подготвя с обединените усилия на Издателска къща КХ – Критика и Хуманизъм, Българско общество по групова анализа и групови процеси и специалисти от европейски академични и терапевтични институции. Книгите в поредицата са нови преводи, дело на експертни екипи.

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.