Добре дошли на Зимния панаир на книгата 2023!

Заповядайте, по чудесна традиция, на Зимния панаир на книгата, който ще се състои от 5 до 10 декември в Националния дворец на културата, София!

Ще бъдем там с всичко ново, с всичко старо, с най-добрите и силни имена на съвременната хуманитаристика, представени на български език при нас и от нас за вас!
С усмивките и ерудицията на Ася (Захариева), Паула (Ангелова) и Валентин (Калинов), цели 6 дни предпразнично тържество.
Разбира се, с традиционните ни щедри празнични отстъпки от цените на книгите.
На щанд А3, който се намира на така наречения “Източен полуетаж” (представете си частта от НДК по посока бул. “Фритьоф Нансен”) и до който се стига по стационарните стълби веднага наляво, след като влезете в НДК.
Елате да поговорим за важните неща – в живота и в книгите. Нима има разлика между двете?
А в събота от 14.00 ч. на нашия щанд ще бъде авторката на деликатната книга “Сълза и сняг” – Мария Каро (известна още като Бети Файон и Мария Добревска). Добре сте дошли да поговорите с нея за книгата й или просто за това що е поезия и колко “вида” би могла да има тя. 

Мария Каро


* * * * *
При нас ще можете да намерите и книгите на издателство Агата-А
* * * * *
С благодарност към Национален фонд “Култура”, които подкрепят рамково дейността ни пред 2023 г. по програма “Едногодишен грант.

Присъединете се към нашия бюлетин!

За да ви обслужва по-добре, тази страница използва т.нар. бисквитки. Ако продължите навигацията си тук, вие се съгласявате с нашата политика на употреба на бисквитките, политика на поверителност и общи условия.
За повече информация относно политиката ни на поверителност натиснете тук.